IndieN

Filozofija – Kultura – Projekti – Putopisi
Indija je otvorena, nikad do kraja pročitana, knjiga života u kojoj se različitosti isprepliču nadopunjujući se.
Indija Žar ptica i 108 paunovih pera.
Indija slap i vodoskok.
Moja Indija u filozofiji i projektima.

NACQ Method Certification

Jesam li ja ili tek postajem ? Da li je granica moje slobode sloboda tuđe granice?
Može li se u svijetu tuđih biti svoj? Pita li pitanje što znači pitati se?
NACQ necklace of answers created with questions , je metoda poticanja kreativnosti , prevladavanja straha na način da se strah identificira, da mu se odrede granice i da ga se sučeli s čovjekom koji gubi vlastitost strašljivca i postaje znalac koji želi znati osobine straha. Čovjek koji (se) pita i odgovara pitanjem aktivno sudjeluje u pronalaženju egzistencijalnih orijentira.

CoachinG

Ma koliko se naša prošlost uplitala u našu sadašnjost ne dozvolimo joj da nadvlada našu budućnost. Moja savjetovanja su orijentirana na budućnost za koju sadržaje, snagu i strategiju nalazimo u sadašnjosti.

Savjetujem na životnim raskrižjima (orientation coaching , life coaching), pri razbijanju utega prošlosti (YellowFish – creative techniques ) i za ostvarivanje novih ideja, spoznaje i bistrenju pogleda okrenuti budućnosti (entrepreneurship and philosophical consulting).

APMethodCertificatioN

Stih prije svega. Treba obrisati prašinu s poezije u nama i oko nas. Otvoriti, osjetiti osjetila i prepustiti nam stih.
Stih prije svega. Stih ujedinjuje doživljaje svih osjetila i sobom ih imenuje. Iz raskoraka u korak ljekovitom snagom poezije.
Apotekari/ce poezije umiju osvijestiti, poticati ,njegovati poeziju u sebi, drugima i društvu.

AP Method Certification omogućava vam osposobiti se za taj poziv.

CAW : CreAktivWeeK

Neprestano kreirajući vlastito stvaramo, održavamo i spoznajemo život. Doživljaj sebe samih, svijeta oko nas, svoje ideje, svoja kretanja – svoj život. CreActiveWeek održat će se na mjestima na kojima su nastale ili na kojima su zapisane ideje koje su se dalekosežnima pokazale, a njihovi se tvorci tako na poseban način upisali u povijest čovječanstva.